Pravila privatnosti

Tko smo mi

Adresa naše web stranice je: https://krsnikipartneri.hr.

Komentari

Kada posjetitelji ostavljaju komentare na web mjestu, prikupljamo podatke prikazane u obrascu za komentare, kao i IP adresu posjetitelja i niz korisničkog agenta preglednika radi pomoći u otkrivanju neželjenih poruka (spam).

Anonimizirani niz stvoren od vaše e-adrese (također nazvan heš) može se dostaviti usluzi Gravatar kako bismo provjerili koristite li je. Pravila privatnosti usluge Gravatar dostupna su ovdje: https://automattic.com/privacy/. Nakon odobrenja vašeg komentara, vaša slika profila bit će vidljiva javnosti u kontekstu vašeg komentara.

Mediji

Ako prenosite slike na web mjesto, trebali biste izbjegavati prenošenje slika s ugrađenim podacima o lokaciji (EXIF GPS). Posjetitelji web mjesta mogu preuzeti i izvući sve podatke o lokaciji iz slika na web mjestu.

Kolačići

Ako ostavite komentar na našem web mjestu, možete se prijaviti za spremanje svog imena, e-adrese i web mjesta u kolačiće. To je za vašu praktičnost kako biste ponovno ne morali popunjavati svoje podatke kada ostavite drugi komentar. Ti će kolačići trajati godinu dana.

Ako posjetite našu prijavu, postavit ćemo privremeni kolačić kako bismo utvrdili prihvaćate li kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i odbacuje se kada zatvorite svoj preglednik.

Kada se prijavite, postavit ćemo i nekoliko kolačića kako bismo sačuvali informacije o vašoj prijavi i vašim opcijama prikaza zaslona. Kolačići prijave traju dvije dana, a kolačići opcija zaslona traju godinu dana. Ako odaberete opciju “Zapamti me”, vaša prijava trajat će dva tjedna. Ako se odjavite s računa, kolačići prijave bit će uklonjeni.

Ako uredite ili objavite članak, u vašem pregledniku će se spremiti dodatni kolačić. Taj kolačić ne sadrži osobne podatke i jednostavno označava ID članka koji ste upravo uredili. Ističe nakon 1 dana.

Ugrađeni sadržaj s drugih web mjesta

Članci na ovom web mjestu mogu uključivati ugrađeni sadržaj (npr. videozapisi, slike, članci itd.). Ugrađeni sadržaj s drugih web mjesta ponaša se na isti način kao da posjetitelj posjeti drugo web mjesto.

Ova web mjesta mogu prikupljati podatke o vama, koristiti kolačiće, ugrađivati dodatna praćenja od trećih strana i pratiti vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na to web mjesto.

S kime dijelimo vaše podatke

Ako zatražite resetiranje lozinke, vaša IP adresa bit će uključena u e-poštu za resetiranje.

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Ako ostavite komentar, komentar i njegovi metapodaci čuvaju se neograničeno. To je kako bismo automatski prepoznali i odobrili sve sljedeće komentare umjesto da ih držimo u redovima za moderaciju.

Za korisnike koji se registriraju na našem web mjestu (ako ih ima), također čuvamo osobne informacije koje nam pruže u njihovom korisničkom profilu. Svi korisnici mogu vidjeti, urediti ili izbrisati svoje osobne informacije u bilo kojem trenutku (osim što ne mogu promijeniti svoje korisničko ime). Administratori web mjesta također mogu vidjeti i urediti te informacije.

Koja prava imate nad svojim podacima

Ako imate račun na ovom web mjestu ili ste ostavili komentare, možete zatražiti primanje izvezene datoteke osobnih podataka koje čuvamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam pružili. Također možete zatražiti brisanje svih osobnih podataka koje čuvamo o vama. To ne uključuje podatke koje smo obavezni čuvati zbog administrativnih, pravnih ili sigurnosnih razloga.

Gdje se šalju vaši podaci

Komentari posjetitelja mogu se provjeriti putem automatske usluge za otkrivanje neželjenih poruka.